Enquête erkenning Osteopathie in België

Nog steeds is de Open VLD als enige partij binnen de regering niet bereid om het dossier osteopathie binnen deze regeertermijn af te handelen. Hierdoor blijft u verstoken van de broodnodige controle op het beroep en haar opleiding die u een maximale veiligheid en effectiviteit moeten garanderen bij uw bezoek aan uw osteopaat.
Iedereen (ook uw bakker bijvoorbeeld) kan zich vandaag osteopaat noemen tot op het moment dat de wet op ons beroep uitgevoerd zal worden. Als u uw recht op kwaliteitszorg wilt ondersteunen kan u uw stem laten horen door onze zeer korte enquete in te vullen die we aan de Open VLD zullen overmaken.
Ze zullen te horen krijgen dat u als patiënt niet te spreken bent over het ontbreken van een wetgeving die uw veiligheid in gevaar brengt.
Link enquete