Terug aan de top door Osteopathie.

IMG_1415.JPG

Door mijn sport ,darts, zijn mijn ellebogen, schouder en nek best gevoelig en soms overbelast, door het vele trainen en wedstrijden spelen.

Op een gegeven moment lukte het spelletje mij niet meer. Papa dacht op een gegeven moment dat het aan het mindere trainen lag. Ik had het gevoel dat alles in mijn lichaam een beetje geblokkeerd was. In eerste instantie geloofde mijn papa dat niet, maar na een tijdje hebben we dan toch besloten om verdere onderzoeken te laten doen.
Dan zijn we hier terechtgekomen bij Jo en Stans. En toen heeft papa zijn mening herzien. Dankzij de kine en vooral de osteopatische behandelingen ben ik er weer helemaal bovenop gekomen. Ongelooflijk maar waar!!!

Waar ik het destijds het moeilijk mee had om wedstrijden te winnen en last had, waardoor ik in een enorme put zat en waar we eerder dachten aan stoppen dan door te gaan, ben ik deze mensen echt enorm dankbaar dat ze me er weer helemaal hebben bovenop hebben geholpen. Dank zij hun zorgen en behandelingen sta ik momenteel terug aan de wereldtop in mijn categorie. En telkens er een internationaal tornooi op het programma staat, spring ik toch ff binnen om me los laten te masseren zodat ik met een goed gevoel kan vertrekken.

Thx Jo en Stans zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Bryan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *